Concert en CD-presentatie Hark! en Co

Een bijzonder concert binnenkort. Na mijn samenwerking vorig jaar met Spinvis ga ik nu met een (voor mij) andere grootheid uit de Nederlandse popmuziek een cd maken en een concert geven: Henk Hofstede (the Nits). Op de nieuwe cd van mijn ensemble Hark! en Co getiteld “R.L. Stevenson” met poëzie van de Schotse dichter Robert Louis Stevenson zal hij een aantal nummers zingen. Tevens levert singer-songwriter Vera van der Poel een vocale bijdrage. De cd zal gepresenteerd worden tijdens een bijzonder concert op zondagavond 17 september as in de Singelkerk in Amsterdam. Dus:

Wat: Concert/CD-presentatie: Hark! en Co

 

Hark! en Co = Josje ter Haar, viool; Brendan Conroy, cello; Steef Vellinga, gitaar; Elly Abas, piano; Harke Jan van der Meulen, zang, cajon, compositie

 

Wanneer: zondag 17 september 2017, 20.30 uur. Zaal open: 19.45. Kaarten à 12 euro verkrijgbaar aan de zaal.

 

Waar: Singelkerk, Singel 452, Amsterdam

 

Website: www.harkejan.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Harke Jan. Bookmark de permalink.