the Playful Maziness of Art

the Playful Maziness of Art…

is de titel van het nieuwe, derde album van Hark! en Co. Wereldberoemde gedichten van de Amerikaanse schrijver Edgar Allan Poe op muziek van Harke Jan.  Op deze cd verwelkomen wij (met enige trots) onze nieuwe pianiste Lineke Lever (linekelever.nl). Daarnaast zullen natuurlijk Michiel Nijenhuis (gitaar), Josje ter Haar (viool) en Brendan Conroy (cello) ook weer te horen zijn. Als gastzangers wederom Jelle Paulusma en Vera van der Poel en nieuw deze keer Hans Croon (the Dutch) en Ricky Koole. Het artwork zal worden verzorgd door Peter Boersma www.hehallo.nl

De opnames zullen plaatsvinden in studio Mikel le Roy en Peggy 58. De presentatie zal in november 2023 in de Roode Bioscoop zijn. Ik houd u op de hoogte van eea!

Enkele titels: the Valley of Unrest, Dream within a Dream etc

Dit bericht is geplaatst in Harke Jan. Bookmark de permalink.